Zon en Wind is een tennispark  gelegen in het hart van de Gooi en Vechtstreek in de mooie vestingstad Naarden, gemeente Gooisemeren.  Recreatief tennis staat vanaf de oprichting in 1990 hoog in het vaandel. Maar tennis in al zijn vormen en belevingen kunt u op ons tennispark vinden. Liefhebbers van jong tot ouder, van recreatief tot prestatie tennis, van particulier tot bedrijf zijn bij ons aan het juiste adres.

In ons gezellige clubhuis kunt u na een partijtje tennis lekker genieten van een uitstekende espresso of cappuccino. Dit alles wordt u aan de bar geserveerd door ons eigen ‘Zon en Wind Team’ met vaste medewerkers.   Daarom kennen wij ook geen verplichte bardiensten.

 

Het park staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en is mede dankzij 3 baansoorten ( 3 gravel, 3 kunstgras en 4 smashcourt banen) 12 maanden per jaar geopend.

Er is op het tennispark een zomerlidmaatschap en een winterlidmaatschap zodat u zelf kunt beslissen of u een gedeelte van het jaar of  het gehele jaar bij ons aan de slag gaat.

Op ons park kunt u terecht voor recreatief tennis, maar ook voor tennis in competitieverband.

Indien u lid bent van Tennispark in Zon en Wind  en u interesse heeft of krijgt in het spelen van één van de competities op districts- of landelijk niveau dan kunt u zich aanmelden bij de aan ons gelieerde Tennisvereniging in Zon en Wind. Verder worden er gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd voor zowel junioren als senioren.

Indien u geen lid bent maar toch met familie of vrienden een keer een balletje wilt slaan dan kunt u bij ons ook terecht voor losse baan huur en/of verzorgde evenementen.

Tot ziens bij  Tennispark en Tennisvereniging in Zon en Wind!