Gisteravond geweldig nieuws ontvangen voor alle tennisliefhebbers. Vanaf 11 mei  mag er weer door iedereen getennist worden.
Natuurlijk zijn wij ontzettend blij met dit nieuws. Maar we willen ook direct wijzen op het feit dat in het kader van het stappenplan  m.b.t  de versoepeling van de Coronamaatregelen  niet direct iedereen als vanouds naar het tennispark kan komen.  We zijn druk bezig met ons protocol om het vrijspelen en lessen binnen de voorwaarden van de 1,5 meter afstand te realiseren. Dti moet zorgvuldig  en veilig gedaan worden rekening houdend met alle leden.  We kunnen nu al aangeven dat tot 1 juni er alleen op afspraak gespeeld kan worden.
Tevens geldt er nog een noodverordening op het sportpark en hierin bepaalt de gemeente vanaf wanneer het  weer mogelijk is om op het sportpark te komen.  Hier moeten wij op wachten voordat onze tennisbanen daadwerkelijk open kunnen.

Ook wij hebben nog veel vragen en zijn momenteel met alle medewerkers druk bezig om te zorgen dat u weer snel en veilig kunt tennissen.
In het loop van komend weekend sturen we een nieuwsbrief met onze “speelregels”

team in Zon en Wind