Lichtbanen reserveren

Er kan vanaf 8 oktober ( start reseveringsysteem  op 2 oktober) online gereserveerd  worden in ons online reserveringsagenda
Reserveren kan alleen door en voor winterleden gedaan worden met opgaaf van alle voor- en achternamen en mobiele nummers.
Er kan maximaal 1 week vooruit en elk winterlid kan 1 keer per week  op een gereserveerde baan staan. Hiernaast kan men gewoon naar het tennispark gaan en een baan afhangen.
Afhangen kan zoals gebruikelijk alleen met geldige pasjes en ook tijdens de (gereseveerde) avonduren dient er gewoon afgehangen te worden.  Onze medewerkers zijn er in de avonduren  helemaal voor u maar stellen het zeer op prijs dat u op de komende donkere avonden voordat u gaat (vrij of gereserveerd ) spelen  tijdens het pasje afhangen  even laat weten dat u er bent.
Op de dag zelf kunnen geen nieuwe onlinereserveringen gedaan worden en hierdoor kunnen vrijspelers op de dag zelf op de site kijken welke banen nog vrij zijn om gewoon op het park vrij te komen spelen. Onvolledige of onjuiste reserveringen kunnen verwijderd worden.

Bovenaan de home pagina staat de link naar het reserveringsagenda!