Contact

Gegevens

Amersfoortsestraatweg 14D
1411 HC Naarden
Telefoon 035-6951215

goed logo

Voor administratieve en financiële vragen kunt u mailen naar: Administratie@zonenwind.nl

Voor al uw overige vragen kunt u mailen naar: Info@zonenwind.nl

Routebeschrijving

Auto vanuit richting A1 Amsterdam

Neem vanaf de A1 afrit 5 Naarden-west. Bij de eerste verkeerslichten rijdt u rechtdoor op de Rijksweg. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor, richting Amersfoort (Godelindeweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u linksaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.

Auto vanuit richting A1 Amersfoort

Neem vanaf de A1 afrit 7 Bussum. Aan het eind van de afrit houdt u rechts aan, richting Naarden. Bij de verkeerslichten rechtdoor richting Naarden-Vesting (Amersfoortsestraatweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u rechtsaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.

Parkeren bij sportpark Naarden

Direct bij het sportpark aan de Amersfoortsestraatweg is een beperkt aantal parkeerplekken aanwezig. Op zeer korte afstand is echter het grote, ruime parkeerterrein Vesting I, waar voor de sport ruim voldoende parkeerplaatsen zijn (200 parkeerplekken). U vindt dit parkeerterrein door de borden P Vesting I / Sport te volgen. Er is een eenvoudige en duidelijke looproute van het parkeerterrein naar het sportpark.

Om overlast voor de buurtbewoners te voorkomen willen wij u vragen om niet in de aangrenzende woonstraten te parkeren, maar gebruik te maken van de aangewezen parkeerterreinen.