Op 28 september zijn er landelijk diverse nieuwe beperkingen opgelegd voor in ieder geval de komende 3 weken.
Dit heeft natuurlijk ook invloed op het tennispark en haar activiteiten.
Gelukkig kunnen  we blijven tennissen  en hieronder naast de al bekende regels betreffende afstand en hygiëne  puntsgewijs enige aandachtspunten.

Vrij spelen:  – Gewoon mogelijk en alleen met vooraf reserveren.  Tot 4 oktober telefonische en vanaf 5 oktober online.  Bij regen mag er niet geschuild worden in de horeca ( clubhuis+veranda+parasol+tenten) Neem uw voorzorgsmaatregelen.
Lessen: – Gewoon mogelijk echter geen ouders/toeschouwers  bij de baan/ park/in het clubhuis
Horeca: – Ook al hebben wij een volledige horecavergunning  moeten nu ook alle horeca bij commerciele sportaanbieders de komende 3 weken dicht !
Onze medewerkers zijn gewooon aanwezig  als toezichthouder en zijn u graag van dienst met onze afhaalservice. De wc blijft toegankelijk en bij competitie ook de kleedkamers. Bijvoorbeeld een  gripje, demper of een blik nieuwe tennisballen aanschaffen is WEL mogelijk.
Competitie:  Vooralsnog gaan alle competitiewedstrijden gewoon door.  Echter het aan de baan kijken en hierna met de teams napraten in het  clubhuis/horeca is niet mogelijk. Spelers die wachten op hun tweede wedstrijd zijn onderdeel van het team en mogen op het park.  Een ouder/rijder van uitteams(jeugd) zijn onderdeel van  de teambegeleiding en mogen op het park. Ouders/rijders van thuisteams(jeugd) zijn toeschouwers en mogen niet op het park blijven. Van een jeugdthuisteam mag er 1 ouder/begeleider blijven kijken.
Toss: De vrije toeloop stellen we noodgedwongen een paar weken uit maar we blijven Toss-en!  In ieder geval de komende 3 weken nog vooraf telefonisch opgeven voor de Toss. Hier gaan we 6 banen voor reserveren en er is een maximum van 24 deelnemers en vol=vol.